Moha Világa Híradó – Szelfit csinált a vakond, 2014.09.12.

Kedves Földlakó!

1. Egy híres író szerint az ősz egy második tavasz, mivel ilyenkor virágba borulnak a levelek. Ennek örömére kezdem újra havi hírleveleimet, hogy az élet forgatagában szórakoztassalak egy kicsit, és informáljalak a legújabb fejleményekről.

2. Kezdem is egy apró rímes mesével, amit a múlt héten írtam egy vakondról. Ezt figyeld!

Szelfit csinált a vakond. Haladni akart a korral. A föld alá fúrta be magát, egy okostelefonnal. Persze a fényviszonyokat rosszul választotta meg, így elég képtelen fénykép született. Vagyis hát a képen nem látszott semmi. De különben is, minek egy vak állatnak szelfi?

3. Kövess a facebook-on, hogy azonnal értesülj a legújabb rajzokról, eseményekről. Minden csütörtökön “Toronyiránt” játék, amivel friss képeslapot nyerhetsz. Egy Budapesti tető tornyát kell mindössze felismerni, ami nem mindig egyszerű, de tippelni azért mindig lehet. “Nézz fel Budapestre!”, a jelmondat, hogy észrevedd velem, mennyi pazar műremek nyújtózik a város háztetőin.

A facebook oldal: https://www.facebook.com/mohadesign

4. Ha szereted az érdekes fotográfiákat, és kíváncsi vagy a világ, általam szeretett alkotóinak lélekpukkasztó munkáira, akkor figyeld a Zuhanyrózsa blogomat, ahol kiválasztott képekhez fabrikálok spontán szöveget.

Az oldalon egyébként sok furcsaságot találsz majd a korábbi bejegyzések között.

A blogom: zuhanyrozsa.blogspot.com

5. A Bajusz őr csapat számának növelése mellett nagy munkába fogtam a nyár elején. Budapest mesés épületrészleteiből gyúrok össze képzeletbeli városrészeket, melyeket bizton ajánlok például gyerekszobába. A rajzokon sok eldugott részletet találsz. Felbukkanhatnak szerelmes kaktuszok, de az sem kizárt, hogy egy ablakban egy hal kerekezik egy befőttesüvegben.:) A Meska boltomba feltettem már párat, melyek mind számozott printek, és háromféle méretben készülnek, hogy válogathass kedvedre.

Meska boltom: www.meska.hu/mohadesign

6. Belvárosi stúdiómban továbbra is várlak, ha az Astoria környékén jársz, annál is inkább, mivel alkotásaim teljes skálája megtalálható már bent, és sokszor belefuthatsz újdonságokba is.

A pontos cím: Moha Világa Studio, V. ker. Károly krt. 10. bent az udvarban.

Előzetes bejelentkezés szükséges, mert nem vagyok mindig bent, és ha ott is vagyok, sokat kóricálok.

7. Szeptember havi MOHAKCIÓ: Csak 2014. szeptember 19. éjfélig. Minden számozott print, amit a Meskán találsz 19 %-os kedvezménnyel kapható. A kiválasztott printet kérlek jelezd e-mailben, melyet kérésre postázok, de személyesen is átveheted hétköznap a belvárosban. Most érdemes betankolni egy következő szülinapra, esküvőre, vagy házavatóra. Én szóltam!

8. Egy nagyszabású esemény, amin én is részt veszek majd. A Piacok Napja holnap az esőfelhők miatt elmarad, de találkozhatsz velem jövő szombaton, szeptember 20-án. Oda tették át. Már az időpontot:)

Az eseményről itt olvashatsz. Érdemes lesz kinézni.
Face oldal: https://www.facebook.com/events/311781262328247/

9. Nagy hír, hogy mostantól minden WAMP vásáron én is kint leszek, mint kiállító. Bezonyám. És minden alkalommal friss áruval. Az időpontokról tájékoztatlak majd.

Nem tudod mi az a WAMP? Kukkantsd meg: www.wamp.hu

10.  Mit felejtettem el? Azt hiszem ennyit akartam mondani. Éljen az Ősz, és éljen a művészet, és ne hallgass a Terminátorra, aki mindig azt mondja “negatív”, te igen is élj pozitívan!

Béke Veled!

Moha

 

 

Leave a Comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük